Mesut-Et Ailenizin Kasabı

Hakkımızda

Mesut-Et Ailenizin Kasabı, 1975 yılından beri müşterilerimize en kaliteli ve en sağlıklı et ürünlerini sunabilmek için çalışıyor.

Sofralarımızın vazgeçilmezi olan her türlü Et & Şarküteri ürün kategorilerinde sizlerin en iyi ürünlere kolayca ulaşabilmeniz için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bursa Osmangazi ilçesi, Panayır Yolu Caddesi’nde bulunan mağazamız ile Bursa’nın En İyi Kasabı olma amacıyla çıktığımız yolda müşterilerimize hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Mesut-Et Ailenizin Kasabı olarak sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Mesut-Et Ailenizin Kasabı Ekibi

Mesut Et Demirtaş bölgesinde sizlere “Bursa en iyi kasap hangisi ?” diye sorulduğunda ilk akla gelen kasap olmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.  Aradığınız Bursa kasap, osmangazi kasap ya da demirtaş kasap olsun hiç fark etmez.  Mesut-Et Ailenizin Kasabı size en kaliteli hizmeti vermekten daima mutluluk duyar.

Mesut-Et Ailenizin Kasabı olarak haftanın her günü müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

 Aşağıda, hafta boyunca çalışma saatlerimizi inceleyebilir, Whatsapp hattımız üzerinden siparişlerinizi verebilir ve mağazadan teslim ya da belirli bölgelere kapıda teslimat seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz.

Ürünlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için bizi arayabilir ya da site içinde yer alan Ürünlerimiz bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Çalışma Saatleri

08:30 – 21:00

08:30 – 21:00

08:30 – 21:00

08:30 – 21:00

08:30 – 21:00

08:30 – 21:00

08:30 – 21:00